Smart wayfinding digital signage

Digitale bebording

Ziet u een overgang van statische naar digitale bebording wel zitten? Wij hebben hard gewerkt aan een oplossing die voldoet aan de eisen van úw bedrijf. Met Smart Wayfinding verandert u digitale bebording in één klik. Zo bespaart u tijd en reduceert u onnodige kosten.

Tijd

Smart wayfinding Time

Het wijzigen van 'analoge' bebording is een tijdrovende taak, die vaak niet de gewenste resultaten oplevert. Het kan tot twee weken duren om een route- of naambordje te veranderen. In plaats van tijd verspillen met analoge bordjes, kunt door middel van Smart Wayfinding binnen slechts een paar seconden grote veranderingen doorvoeren.

Kosten

Smart wayfinding Cost

Het ontwerpen, stickeren, printen, installeren en onderhouden van statische bebording brengt extra kosten met zich mee, op zijn minst op jaarlijkse basis. Met digitale bebording kunt u eenvoudig en snel de gehele bebording updaten en deze extra kosten besparen. Het kan uw omzet zelfs verhogen met maarliefst 33%!

Duurzaamheid

Smart wayfinding Sustainability

Smart Wayfinding is tevens een duurzame oplossing. Het is de taak van elk bedrijf om de omgeving veilig en schoon te houden. Als dat dat ook voor uw bedrijf een belangrijk punt is, kan Smart Wayfinding nog duurzamer. Wij bieden namelijk ook een E-ink oplossing, met een batterij die het maanden volhoudt.

Smart wayfinding Pocket signage

Bebording in pocketformaat

Zelfs wanneer bezoekers van uw gebouw niet in de buurt zijn van de bebording, of even de weg kwijt zijn, komt Smart Wayfinding van pas. Door een QR-code te scannen, krijgen zij de bewegwijzering te zien op hun telefoon en ontvangen ze de hulp die ze nodig hebben.

Beacons

Smart wayfinding Beacons

Als de digitale bebording is voorzien van zogehete 'Beacons', is de locatie van de bezoekers bekend bij de beheerders van de 'indoor map'. Zo is het zichtbaar wanneer de bezoeker aankomt bij de volgende Beacon, en kan de oriëntatie sterk worden verbeterd. Ook kunnen Beacons gebruikt worden om bezoekers tijdens de route te voorzien met alle relevante informatie.

Roombooking

Smart wayfinding room booking

Het is tevens mogelijk om room booking onderdeel te maken van ons systeem en dit vanaf een centraal punt te beheren. Deze optie geeft u de mogelijkheid om in kaart te brengen welke kamers wanneer bezet zijn. Ook kunt u via de bordjes uw gasten van extra informatie voorzien en handelingen digitaliseren, zoals het bellen van de receptie via een knop.

Uw eigen ideeën

Smart wayfinding ideas

Dit is natuurlijk het belangrijkste deel. U weet als allerbeste hoe u uw gasten of bezoekers kan voorzien van service van hoge kwaliteit en te zorgen voor de beste ervaring.Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de functionaliteiten van Smart Wayfinding kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoefte.